19 november 2015

Ook morgen inzameling kleding in Gemert (update)

GEMERT –  Het inzamelpunt voor kleding in D’n Dörpel is ook vrijdag geopend.  Medewerkers en vrijwilligers van Vluchtelingenwerk zijn ook morgenmiddag tussen 12.00 en 16.00 uur aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.  Vandaag wordt er tot 20.00 uur ingezameld. Knuffels en speelgoed zijn inmiddels in ruime mate aanwezig, dus die hoeven niet meer aangeleverd te worden.

Vluchtelingenwerk heeft in kaart gebracht welke goederen de vluchtelingen die tijdelijk in Gemert opgevangen worden goed kunnen gebruiken. Kleding in diverse maten is welkom, voor kinderen en volwassenen. Er is behoefte aan winterjassen, dassen, mutsen, handschoenen, regenkleding, schone douchehanddoekendraagdoeken, koffers en reistassen, , föhns en oude smartphones. Spullen die onverhoopt niet nodig blijken of waar we te veel van binnenkomt, gaat naar goede doelen zoals de plaatselijke Stichting De Wensboom.

 

Foto's:


i
  1. joop van dijk zegt:

    Geef ze een warm welkom, heb deze groep in Dalfsen en Olst meegemaakt. Super hartelijke mensen.

  2. Is er een telefoonnummer of mailadres waar contact opgenomen kan worden als je buiten deze tijden iets wilt aanleveren?