Out of The Blue

BAKEL – De jeugd heeft de toekomst. Dat geldt ook in de rockmuziek. Het is de bakermat voor veel jonge bands die deze muziekstijl graag ten gehore willen brengen. En dat is precies waar het zondagmiddag 15 november om draait in het Bakelse jongerencentrum Fuse.

Twee jonge bands zullen tijdens deze middag hun stinkende best doen om het publiek te vermaken. The Bad Ties kent een gemiddelde leeftijd van slechts 18 jaar. Toch heeft deze band heel wat in zijn mars. Met nummers van Elvis, Credence Clearwater Revival, Elo, Status Quo en The Who zetten deze mannen een repertoire neer de staat. Ze zijn gebrand om in Bakel te laten zien dat ze geen eendagsvlieg zijn. Guilt Talking is een grunge en garage rockband met invloeden van ondermeer Nirvana, Alice in Chains en Pearl Jam. De band wist in haar korte bestaan de aandacht al op zich te vestigen. Dat resulteerde in een optreden tijdens Misty Fields 2015. Met hun muziek refereren de jonge muzikanten aan de kenmerkend Seatle-sound uit de jaren 90 en laten ze zien dat grunge nog lang niet dood is. OJC Fuse opent haar deuren graag om jonge bands een kans te geven zich te presenteren aan een groter publiek. Zo ook op 15 november. Het programma begint vanaf 15.00 uur. De Fuse is gelegen aan de Dorpstraat 25 in Bakel. De entree is gratis.

Foto's:


0