13 november 2015

Prinsenbal bij De Streupers

DE RIPS – Carnavalsvereniging De Streupers uit De Rips staat voor het prinsenbal. Dat vindt plaats op zaterdag 21 november in Partycentrum ?D‘n Eik‘ en begint om 21.00 uur. De Streupers gaan afscheid nemen van Prins Roel, Prinses Marian en hun Adjudant Maurice. Rond de klok van 22.30 uur zal de 58e Prins Carnaval van het Streupersrijk zijn intrede doen.

Hieronder enkele nieuwe hints en alle eerder gegeven hints nogmaals op een rij. Voor € 0.50 kan naar de naam van de nieuwe Prins geraden worden bij partycentrum ?D‘n Eik‘, bij ?De Viersprong‘ en in de kantine van voetbalvereniging Fiducia. De opbrengst komt volledig ten goede van het Jeugdcarnaval van Sam-Sam.
De nieuwe hints zijn:
– Hij is een beschermer
– Hij zit graag droog
– Plus 11
De hints al eerder gegeven:
– Hij is uit het goede hout gesneden
– Je ziet um overal
– Hij zoekt het graag hoger op
– Hij houdt van groot en klein
– Hij staat er gekleurd op
– Hij houdt van rond
Mocht het nu nog niet duidelijk zijn dan staat op www.destreupersderips.nl of op de facebook-pagina nog een extra hint.
De Streupers hopen op deze avond zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten om de 58e Prins Carnaval van harte welkom te heten en tevens de onthulling van ?Het Streuperke‘ mee te maken. Ook zal op deze avond het thema van het Themabal bekend gemaakt worden.
Op zondag 13 december, om 13.00 uur, zal de receptie zijn, ook in Partycentrum ?D‘n Eik‘.

Foto's:


l