Route-66 en The Pitt Live on Stage

BOEKEL – De Peelsessie, al 10 jaar bezig met haar maandelijkse oldie- en coverbandavonden in de stijl van de jaren 60, 70, 80 en 90, pakt in haar lustrumjaar ook op zaterdag 7 november uit met twee overtuigende coverbands. De bekende coverband Route-66 en de band The Pitt zijn reden genoeg om dit mee te beleven. Evenals alle voorgaande jaren is de entree geheel gratis en zijn de consumptieprijzen zeer aantrekkelijk.

Route-66 (Soul-Rock popband met muziek uit de jaren 60, 70 en 80)

Op veler verzoek is de geweldige band Route-66 wederom geboekt. Een band die met haar repertoire teruggrijpt naar de classic rock en de nederbeat van de 60‘s en 70‘s. Alle bekende en nog bekendere hits uit de platenkast van toen komen opnieuw tot leven. Hits van The Who, The Eagles, Rolling Stones, The Sweet, Santana en The Kinks, maar ook de Nederbeat van Sandy Coast, Golden Earring, Vitesse, Livin‘ Blues, Cuby & The Blizzards en Herman Brood komen voorbij. Songs dus die de twintigers en dertigers zeker zullen herkennen en waarbij de veertigplussers overspoeld worden met nostalgie uit hun jeugd. In 2015 vierde Route 66 haar 20-jarig jubileum. De band deelde in die jaren eerder het podium met The Supremes, The Sweet, Armand en Shocking Blue. Sinds 2012 heeft de band een deel van haar repertoire ook in een iets rustiger unplugged jasje gestoken, waarbij mooie vierstemmige zang centraal staat. Dit leent zich uitstekend voor een sfeervol akoestisch optreden. Dus ?Get Your Kicks….with Route-66‘ voor de beste classic-rock en nederbeat en laat je meeslepen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

The Pitt (5 mans band met top Disco-Rock repertoire)

Sinds kort is de 4-mans formatie The Pitt uitgebreid met nog een persoon voor nog meer bezieling en prachtige nummers uit vervlogen jaren. The Pitt is een energieke 5 mans coverband uit de regio Zutphen/Eibergen. De band speelt rock en pop covers in een breed repertoire. Na wat wisselingen in de bezetting, speelt de band vanaf april 2014 in de huidige samenstelling met zanger Caro Janischka, drummer Dyon Wiegerinck, basgitarist Hans Koeman en gitarist Kick Joha. Omdat de leden eerder al in andere bands de nodige ervaring hebben opgedaan, breidt het repertoire van de band zich rap uit en is de band inmiddels uitgegroeid tot een rockende machine. Ze willen dit graag laten zien tijdens de komende Peelsessie.

Voor de agenda

Liefhebbers van dit genre muziek zijn komende zaterdag 7 november vanaf 20:30 uur weer van harte welkom in de grote zaal van Camping Boekelsven aan de Peelstraat 28 te Boekel. De entree is zoals altijd geheel gratis. Een consumptiemunt kost slechts 1,70, dus het publiek zit voor weinig geld op de eerste rang. Niet in de laatste plaats vanwege de twee optredende topbands. Kom vooral op tijd want ?vol is vol‘.

Foto's:


0