Start voorverkoop Gemertse Avonden

GEMERT – Kletsers van hoog niveau vormen wederom de rode draad in het nieuwe programma van de Gemertse Avonden. Aangevuld met Gemertse artiesten zorgen zij samen voor drie avonden gezelligheid. Woensdag 11-11 start de voorverkoop.

Na het succes van de vorig jaar nieuw ingeslagen weg – Gemertse Avonden nieuwe stijl – heeft de organisatie niet stil gezeten. Voor de komende Gemertse Avonden is wederom een gezellig, spetterend en humoristisch programma samengesteld met kletsers, cabaret en zang. Een mix van artiesten van buitenaf en lokale artiesten. Drie avonden waar wordt gelachen en gezongen en waar humor bovenaan staat. De artiesten hebben er zin in. U toch ook?
Op zaterdag 16 januari treden Patrick van den Elzen, Rien van Genugten, Koop Drost en de cabaretgroep Qukske dur Bai voor u op. Op vrijdag 22 januari zullen Frans Bevers, Peter van de Maas, Wichard de Benis in de ton staan en verzorgt Qukske dur Bai het cabaret gedeelte.
Op zaterdagavond 23 januari wordt het podium geboden aan René van Boxtel, Arie Schoofs, Thom van Aert en Applaus Amusement. Als klap op de vuurpijl treden De Bukskes (terug van een lange tijd weggeweest), de Ex-Prinsen, Het Duetje en het Ruijschenbergh Duo alle avonden op
De organisatie treedt mensen tegemoet die niet weten voor welke avond zij moeten kiezen. Er zijn dit jaar passe-partouts voor twee of zelfs drie avonden. Entreekaarten kosten € 12,50 voor beneden in de zaal en € 7,50 voor boven op de tribune. De prijs voor een passe-partout is € 22,- voor twee en € 30,- voor drie avonden. De passe-partout geldt alleen voor beneden.
De kaartjes zijn vanaf 11 november online kaartjes te koop via www.eendracht-gemert.nl. Mensen zonder internet kunnen op de avonden zelf de kaarten kopen bij De Eendracht. Let wel op, want ?vol is vol‘. Meer informatie over de Gemertse Avonden en de optredende artiesten staat op Facebook. Er worden weer 2 vrijkaarten per avond verloot onder degenen die De Gemertse Avonden op Facebook delen en liken. Dat moet dan wel voor 31 december gebeuren, want dan worden de winnaars al bekend gemaakt.

Foto's:


0