19 november 2015

Vandaag kleding en knuffels ingezameld bij D’n Dörpel Gemert

GEMERT – Vluchtelingenwerk heeft in kaart gebracht welke goederen de vluchtelingen die tijdelijk in Gemert opgevangen worden goed kunnen gebruiken. Hieronder een lijst. De spullen kunt u afgeven bij D’n Dorpel aan de Vondellaan. Daar zijn vrijwilligers van Vluchtelingenwerk donderdag 19 november van 10.00 tot 20.00 uur aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Aangezien de samenstelling van de groep nog niet bekend is, geldt voor kleding dat diverse maten welkom zijn, voor kinderen en volwassenen. Er is behoefte aan winterjassen, dassen, mutsen, handschoenen, regenkleding, schone douchehanddoekendraagdoeken, koffers en reistassen, (uitgewassen) knuffels, kleurpotloden en stiften, föhns en oude smartphones. Spullen die onverhoopt niet nodig blijken of waar we te veel van binnenkomt, gaat naar goede doelen zoals de plaatselijke Stichting De Wensboom.

Vrijwilligers
Op dit moment is er nog geen zicht op of, hoeveel en waarvoor vrijwilligers nodig zijn. Uiteraard meldt de gemeente Gemert-Bakel het als hierover meer bekend is.

Foto's:


k