28 november 2015

Vier punkrockbands in De Bunker

GEMERT – Retesnelle drums, melodieuze gitaarriffjes, gevarieerde vocalen en strakke baspartijen. Er staat punkrock op het programma zaterdag 28 november in De Bunker in Gemert. In samenwerking met het platenlabel White Russian Records zullen de volgende acts de tent op z’n kop zetten: The 101’s, Note to Amy, Dead Giveaway en Altitude.

The 101’s is punkrock van de bovenste plank. Deze band timmert al ruim negen jaar aan de weg en heeft een duizelingwekkende staat van dienst als het gaat om optredens en albums maken. Het in 2013 uitgekomen album ‘For The Years’ is hun laatste album. www.facebook.com/the101s
Note to Amy kwam samen rond de zomer van 2005 en begon vrijwel onmiddellijk met optreden. De punkrockband heeft sindsdien zo’n 150 optredens gehad in binnen- en buitenland en gespeeld met acts als Mucky Pup, Ignite, Death By Stereo, Destine en de Heideroosjes. www.facebook.com/notetoamy
Dead Giveaway kan een nieuwe naam zijn, de leden van de band zijn allesbehalve nieuw. De band met huidige en voormalige leden van Of No Avail, Close Second, Antillectual en Laternpoll knallen elk optreden van het podium af. Straight forward, catchy, melodieuze punkrock met een grunge randje, dat is Dead Giveaway. www.deadgiveaway.nl
Na het uitbrengen van een eerste demo in 2011, bleef Altitude haar snelle en poppy punkrocksongs spelen. Veel shows zijn sindsdien gepeeld, waaronder het voorprogramma van de legendarische band Strung Out. Punkrock zit bij deze jongens in het DNA. www.facebook.com/Altitude1234
De zaal gaat zaterdag 28 november open om 20.00 uur en de entree bedraagt zes euro. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

30-11 Infoavond vrijwilligersverzekering
03-12 Tuney Thursday: Blauwgras
04-12 De Vinyl Club
05-12 Pakjes Swing
10-12 Tuney Thursday: Livingroom Heroes

Foto's:


0