19 november 2015

Vluchtelingen vanuit Dalfsen naar Gemert

GEMERT РDe  groep vluchtelingen die morgen arriveert in Gemert-Bakel, komt uit de gemeente Dalfsen. Dat meldt de gemeente Gemert-Bakel. Het zijn gezinnen en alleenreizenden mannen die vijf nachten in de Gemertse sporthal verblijven.

“Na contact met deze gemeente blijkt dat in de sporthal waarin zij nu verblijven ook een kinderdagverblijf gehuisvest is”, schrijft de gemeente op haar website. “Een school ligt in de directe omgeving. In Dalfsen zijn geen meldingen van overlast voor omwonenden geweest. De groep bestaat uit gezinnen met kinderen en alleenreizende mannen. De verdeling is ongeveer gelijk. De gemeente Dalfsen geeft aan dat het gaat om hele vriendelijke mensen die, ondanks hun situatie, positief gestemd zijn.”

Foto's:


D