06 december 2015

Crazy Soccer Day in De Mortel

DE MORTEL – Voetbalclub MVC uit De Mortel organiseert voor het eerst de MVC Crazy SoccerDay. Het toernooi vindt plaats op zondag 15 mei, 1e Pinksterdag, en is bedoeld voor mini-, F- en E-pupillen uit de regio Gemert-Bakel en Laarbeek. De organisatie wil er een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi van maken.

Dit toernooi is bedoeld voor teams (en meisjes E categorie) die uitkomen in de wat lagere klassen, zodat niet het presteren maar vooral het plezier voorop staat. Er komen op een groot tussenterrein vele spectaculaire luchtkussens van Crazy Air te staan, waar de deelnemende voetbalteams tussen de wedstrijden door gratis gebruik van kunnen maken.
Door medewerking van lokale sponsoren uit De Mortel kan deze dag ook door kinderen uit omliggende kerkdorpen gratis bezocht worden. Er zijn zogenaamde braskaarten aanwezig en de kinderen kunnen tijdens dit toernooi verschillende prijzen winnen met het ludieke Stropdas schieten. De organisatie hoopt op een geweldige dag waar kinderen vanaf 10:00 uur kunnen komen klimmen, klauteren, stuiteren, springen vallen en ballen. Eventuele opbrengsten komen ten goede aan de trainingsfaciliteiten van de jeugd van MVC.
Teams kunnen bij interesse een e-mail sturen naar MVCcrazysoccerday@gmail.com, waarbij met zorg gekeken wordt naar het niveau van de aangemelde teams.

Foto's:


0