04 december 2015

Dames Jong 1 HC Gemert kampioen

GEMERT – Dames Jong 1 is alweer kampioen. Na een spannende wedstrijd in Eindhoven wist de Gemertse damesploeg het hoofd boven water te houden.

Tijdens een rommelige eerste helft wist Eindhoven op 1-0 voorsprong te komen vanuit een strafcorner. De dames uit Gemert kregen later in de eerste helft een strafcorner mee en na een mooie combinatie bracht dit de stand op 1-1.
Vlak na rust herpakte het Gemertse team zich en via een prachtige combinatie over rechts viel de 1-2 in het doel. Uit een volgende strafcorner wist Gemert DJ1 de voorsprong uit te breiden naar 1-3. Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Eindhoven de 2-3, maar wist de achterstand niet meer in te halen. Dit maakte team DJ1 van HC Gemert de verdiende kampioen. De kampioenen bedanken alle trouwe supporters die hen tijdens voor- en tegenspoed gesteund hebben.

Foto's:


0