Dansvereniging Euphoria presenteert

DE RIPS – Dansvereniging Euphoria uit De Rips heeft een presentatie avond gehouden. Op vrijdag 11 december lieten 47 enthousiaste danseressen op een drukbezochte avond hun nieuwe dans voor het komende seizoen zien. Een geweldig resultaat na vele maanden trainen. Dat was ook te zien aan de gezichten van de tevreden trainsters en te horen aan het applaus vanuit de zaal. Er werd op deze avond ook nog even aandacht geschonken aan de aftredende dames. Zij werden bedankt en ontvingen een aardigheidje voor hun inzet en het plezier wat Euphoria met hen gehad heeft. Ook werden de trainsters bedankt voor al hun tijd en energie die ze stoppen in deze vereniging. Het wordt zeer gewaardeerd wat zij allemaal doen en ook zij ontvingen hiervoor een cadeautje. Dansvereniging Euphoria heeft middels een fantastische avond laten zien helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Een unieke kans om deze danseressen nog eens te zien dansen biedt het eigen toernooi dat DV Euphoria organiseert op zondag 3 april 2016.

Foto's:


0