FIFA Playstation-toernooi bij vv Gemert

GEMERT – Op dinsdag 22 december – in de kerstvakantie – houdt vv Gemert in samenwerking met Games 5 een groot FIFA Playstation-toernooi. Iedereen van de D tot en met de A-jeugd én senioren mag meedoen. Aanvang in de kantine is 19.00 uur.
Het toernooi wordt met teams van twee personen gespeeld op Playstations 4. Elk team krijgt een naam van een land toebedeeld. De scores worden bijgehouden op een groot bord. Daarna is de finale op groot scherm op het hoofdveld.
De winnaars plaatsen zich voor de finales in het Philips Stadion, waar gespeeld wordt op een scherm van 14 meter hoog en 18 meter breed. Die eindstrijd vindt medio maart plaats.
Opgave is nog mogelijk tot komend weekeinde. Kosten voor deelname bedragen vijf euro per persoon, waarvoor je dan twee consumptiebonnen krijgt maar vooral een heel leuke avond!
Meer info bij verenigingszaken@vvgemert.nl.

Foto's:


0