Gemert op bezoek bij DOSKO

GEMERT – Gemert heeft een lange busreis voor de boeg. De zwartwitten spelen zondagmiddag in Bergen op Zoom tegen sv DOSKO.

Met de thuiszege op EHC/Heuts heeft Gemert goede zaken gedaan, resulterend in de vierde plaats op de ranglijst. Die positie wil de ploeg zondag in west-Brabant bestendigen en dat moet dan ten koste gaan van ‘Door Ons Samenspel Komt Overwinning’. De roodgelen maakten tot voor kort deel uit van de kopgroep, maar is door een wisselvalliger vervolg enigszins teruggevallen naar de zesde plaats.
Eén ding is zeker: DOSKO zal getergd zijn na afgelopen zondag. De Bergenaren verloren met 4-3 van hekkensluiter TOP. Dat overkwam Gemert enkele weken geleden ook en een week later werd DESO het slachtoffer van de zucht naar eerherstel. Nu zal Dosko zich willen revancheren en moet Gemert op zijn hoede zijn.
Bart van Berlo keert terug in de selectie na zijn schorsing van drie wedstrijden, opgelopen door de rode kaart in de wedstrijd tegen TOP. De wedstrijd op sportpark Meilust, Ravelstraat 158 in Bergen op Zoom, begint om 14.30 uur.

Foto's:


0