Gemert op eigen veld tegen Gestel

GEMERT – Gemert begint pas woensdag 16 december na de bekerwedstrijd tegen JVC Cuijk aan het kerstreces, maar speelt komende zondag de laatste competitiewedstrijd van 2015. Op sportpark Molenbroek is de Eindhovense nieuwkomer vv Gestel te gast.

Gestel won afgelopen weekeinde met 4-1 van Halsteren en bezet nu een achtste plaats, op vijf punten van Gemert. De geelblauwe equipe wordt geleid door Paul van der Palen en Tonnie van de Wetering (ex-Dijkse Boys) en telt tal van spelers met een verleden in het betaald voetbal: Ilja van Leerdam speelde eerder voor Helmond Sport, De Graafschap en FC Eindhoven. Tim Nelemans, Hennie Noyen en Erik van Adelberg stonden enige tijd op de loonlijst van FC Eindhoven. Voor de Gemertse supporters zal de naam Irfan Gadzo ongetwijfeld nog een belletje doen rinkelen. De verdediger/middenvelder speelde tussen 2009 en 2012 in het zwartwit.
Vv Gestel is ambitieus en wil doorstomen naar de topklasse. De ploeg won afgelopen zondag met liefst 4-1 van Halsteren. Met name op eigen veld aan de Locatellistraat is de ploeg sterk en moeilijk te kloppen, buitenshuis werden vooralsnog minder punten gepakt.
Datzelfde geldt voor Gemert, dat het in uitwedstrijden nog altijd moeilijk heeft. Thuis zijn de zwartwitten, gesteund door het eigen publiek, altijd favoriet en dat is dus ook zondag het geval. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto's:


0