08 december 2015

Laatste kans inschrijven sportkampioenen Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Op 11 januari worden zoals gebruikelijk de sportkampioenen van het jaar 2015 gehuldigd. Dit sportgala vindt weer plaats in De Eendracht in Gemert. Ook deze keer belooft het weer een gezellige avond te worden, waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.
Naast het huldigen van de sportkampioenen zullen ook de vrijwilliger en de sportman, -vrouw, -ploeg en –vereniging van het jaar bekend gemaakt worden. Sinds vorig jaar wordt ook het talent van het jaar gehuldigd.

Nog niet aangemeld?

Verenigingen en solosporters die kampioenen hebben die nog niet zijn aangemeld worden verzocht deze vóór 18 december aan te melden. Daarna sluit onherroepelijk de inschrijving. Inschrijfformulier en voorwaarden zijn op te vragen via sportkampioenen@gmail.com.

Foto's:


0