Loterij kerstconcert Concordia De Rips

DE RIPS – De leden van muziekvereniging Concordia uit De Rips gaan vanaf 2 december op pad met de loten voor de kerstloterij. De hoofdprijs van de loterij is een cheque van maar liefst € 200,- voor brandstof bij Autobedrijf Knijnenburg. Daarnaast zijn er diverse andere leuke prijzen van ondernemers uit de regio. Ook het nieuwe memory spel van de gemeente Gemert-Bakel is bij de leden van Concordia te koop.
De trekking van de loterij vindt plaats tijdens het sfeervolle kerstconcert op zondag 20 december. Dat concert begint om 11.00 uur in D’n Eik in De Rips. Young Rhythm, slagwerkgroep, fanfare en ook het koor Spired zorgen voor de muzikale invulling. Iedereen is van harte welkom. Deelnemers aan de loterij maken kans op leuke prijzen en steunen tevens de muziekvereniging. Ook de opbrengsten van het memory spel worden ingezet voor de jeugd van Concordia.

Oud-papier-inzameling

Muziekvereniging Concordia uit De Rips houdt de maandelijkse oud papier-actie. Op zaterdag 5 december staan de containers van 8.30 tot 12.00 uur op het kerkplein in De Rips. Hier kan het oud-papier worden ingeleverd. Concordia vraagt om het papier gebundeld aan te leveren en niet eerder dan 8.30 uur neer te zetten. Plastic is niet toegestaan tussen het oud-papier. Als het papier in plastic zakken is verpakt, dan kunnen de zakken geleegd worden en het plastic weer worden meegenomen. Tempex verpakkingmateriaal in dozen moet vooraf verwijderd worden. Met het inleveren van oud-papier wordt de muziekvereniging gesteund.

Foto's:


0