08 december 2015

MVC en Bavos delen de punten

DE MORTEL – In een enerverende wedstrijd heeft MVC de punten moeten delen met het bezoekende Bavos. De bezoekers begonnen fanatiek aan dit duel met veel druk op het MVC doel.

MVC mocht blij zijn dat het vizier van de Bavos voorhoede niet op scherp stond want zeker in het eerste half uur lieten zowel Rico van Lamoen en Sem Sleegers goede mogelijkheden onbenut om de score te openen. In de 35ste minuut was het dan wel raak. Christian Seykens kon veel te gemakkelijk tot score komen: 0-1. Hierna kwam MVC wat onder de druk uit en ging het spel meer richting het Bavos doel. Nick Brouwers zorgde in de 40ste minuut verassend voor de gelijkmaker. Door ineens uit te halen liet hij de Bavos goalie kansloos: 1-1. Op slag van rust soleerde diezelfde Brouwers door de Bavos defensie maar werd onderuit gehaald door Marc Gloudemans. De keeper werd bestraft met rood maar de toegekende vrije trap leverde verder niets op. Met een man minder was Bavos in de tweede helft zeker niet de mindere. De Bakelnaren bleven de aanval zoeken maar verdedigend gaf MVC niets weg. Zeker in de laatste twintig minuten was De Mortel de bovenliggende partij en kwamen er mogelijk heden om de wedstrijd te beslissen. Goed keperswerk van Tom van Neerven voorkwam erger voor Bavos. De beste kans was er voor MVC-er Gidi Manders die een fraaie actie bijna bekroonde met een doelpunt, ware het niet dat zijn schot op de doelpaal belandde. Na het laatste fluitsignaal konden beide teams zich tevreden stellen met dit gelijke spel.

Foto's:


0