Paardensportvereniging St. Hubertus

GEMERT – Inmiddels zijn de tweede selecties dressuur voor pony’s en paarden achter de rug. De paardenamazones waren te gast bij manege Het Zwarte Water in De Mortel terwijl de ponyamazones bij manege De Witte Vallei in Asten-Heusden van start mochten gaan. Begin januari worden de laatste selecties en tevens finale gehouden in De Mortel.

Uitslagen: 2e selectie paarden De Mortel: Kl. B Marly Morssink met Mavabo’s Ecenzo M 183 pnt.; Merel van der Heijden met Espri de Fondelyn 182 pnt.; Aniek Gruijters met Watson 180 pnt.; Kl. L1: Hilde Smits met Fantastic-strona 189 pnt.; Kl. M1 Margreet Ypenberg met Fiera Irene 3e 199 pnt.; Kl. M2 Djinny IJskes-Kuijpers met Fame 184 pnt.; Kl. Z1 Angelique van Lankveld met Athletic Star 208 pnt.; Kl. Z2 Albert van Schie met Elhouette 211 pnt.; Hilde Smits met Luka 211 pnt.; Hilde Smits met Tandart Andiamo 209 pnt. Selectie ZZ-Licht te Wanroij: Nathalie Nelissen met Flugel 61,00% 2e selectie pony’s Asten-Heusden: Kl. AB-B Janne Lucius met Violet 158 pnt.; Kl. C.B Hazel Strik met Binky 169 pnt.; Kl. DE-B Mara Snijders met Zyra Rizona 191 pnt.; Aniek Kanters met Orchid’s Nobell 184 pnt.; Marjan Vissers met Habibi 180 pnt.; Kl. DE L2 Margot Schoone met Large Rivers Astron 181 pnt.; Kl. DE-M1 Romé Morssink met Maurik’s Tommy Hilfiger 1e 197 pnt. Kl. DE-M2 Emily de Groot met Primero-S 184 puntenDjinny IJskes-Kuijpers kwam onlangs aan start tijdens een dressuurwedstrijd in St. Oedenrode. Ze behaalde met haar paard Fame in de klasse M2 een 3e prijs met 191 punten.

Foto's:


0