Pakjes Swing in De Bunker

GEMERT – December is de maand van de vele feestdagen. Eén van die feestelijke dagen is natuurlijk Sinterklaas en de daarbij behorende pakjesavond. Ook de Bunker doet aan deze Hollandse traditie en houdt daarom op zaterdag 5 december de Pakjes Swing.

Heb je je cadeautjes en surprise uitgepakt en heb je zin om de voetjes nog even van de vloer te gooien of gewoon lekker een biertje te drinken? Dan is de Pakjes Swing een uitgelezen mogelijkheid. De Bunker-dj’s zorgen voor de lekkerste plaatjes en er bestaat zelfs de mogelijkheid dat de Sint zelf nog even acte de présence komt geven. Mocht hij dat doen, dan zal hij zijn pieten thuislaten en Krampus meenemen, zo is uit betrouwbare bron vernomen. So beware…
De zaal gaat zaterdag 5 december open om 21.00 uur en de entree is gratis. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

10-12 Tuney Thursday: Livingroom Heroes
11-12 Bunker Classics
12-12 Heritage (AC/DC tribute) + Black Wizard (Black Sabbath tribute)
17-12 Tuney Thursday: Simon Kempston (SCO)
18-12 Movie Night: Amy

Foto's:


p