SOZO-Coopertest 19 december

GEMERT – In een eerder artikel over SOZO viel te lezen dat Wim Poels, Frans van Mil en Marinus Leenders na vele jaren lidmaatschap afscheid namen van SOZO. Ook zonder hen gaat SOZO enthousiast door met haar activiteiten. Tweemaal per jaar wordt voor leden én voor niet-leden een Coopertest georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Jan van Ansem van GAC Gemert. De deelname is gratis. Bij de Coopertest lopen de deelnemers ieder voor zich gedurende 12 minuten een zo groot mogelijke afstand. Het aantal gelopen meters kan men invullen in een tabel en afhankelijk van de leeftijdscategorie geeft deze aan hoe het met de conditie is gesteld. Mensen die al eerder een (SOZO-)Coopertest gelopen kunnen zien hoe het met de ontwikkeling van de conditie gesteld is. De komende test vindt plaats op zaterdag 19 december op de atletiekbaan van GAC in Gemert. De inschrijving is om 08.30 uur. Daarna kan er in worden gelopen ter voorbereiding op de test. Deze start rond 08.45 uur. Na afloop is er koffie met krentenmik voor de deelnemers. Iedereen die zin, tijd of energie heeft, of die nieuwsgierig is en wil kennismaken met SOZO is van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Want ook bij de Coopertest geldt de SOZO-regel: “ge komt of ge komt nie”.

Foto's:


0