05 december 2015

Time Out bestaat 20 jaar

GEMERT – Op zaterdag 12 december is Time Out jarig! En dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan… 20 jaar Time Out is een mooi moment om eens terug te blikken met de enige echte Time Out reünie!

Bezoekers die tussen 1995 en 2005 kwamen stappen kunnen een avondje terug in de tijd met de DJs van toen, het personeel van toen en de gezelligheid van toen! De minimumleeftijd is 26+. De tickets kosten € 10,00 (inclusief 2 consumpties) en zijn verkrijgbaar via: www.time-out.nl (OP=OP!) De Time Out reünie vindt plaats in onze vernieuwde evenementenhal NXT. Bezoekers kunnen deze avond ook naar de andere zalen van Time Out lopen. De NXT is echter alleen toegankelijk voor de Time Out Reünie bezoekers.

Nacht van Time Out betekent heel hard feesten met een hele hoop DJs!

Natuurlijk vieren we dat ook met onze huidige bezoekers en wie jarig is trakteert! We trakteren op een hele hoop vette DJs! Zo staan LNY TNZ, Mental Theo, Vato Gonzalez ft MC Tjen in de HOT voor je klaar om een feestje te bouwen. Je kunt deze artiesten vanaf het VIP deck bewonderen door te reserveren voor je eigen VIP tafel! Meer informatie hierover vind je op: www.time-out.nl/vip of via vip@time-out.nl
In The Club staat niemand minder dan Radical Redemption met een unieke 2,5u closing set. Deze raw grootmeester wordt bijgestaan door The Geminizers en F8trix. In het Flügel Feestcafé hossen we er op los met feestzanger Leon Vugts (zanger van de Aprèsski hut). En in de Bananas gaan we weer volle bak op de lekkerste R&B, hiphop en urban. Voor de Nacht van Time Out is er alleen deurverkoop voor de standaardprijs van € 8,00. Wees op tijd want vol = vol! Toegang: 16+ (alcohol 18+).
Let’s get this party started!

Foto's:


0