Tuney Thursday en Vinyl Club in De Bunker

GEMERT – Nederlandstalige bluegrass en een avond geheel in het teken van vinyl. Dat staat er deze week op het programma in De Bunker in Gemert. Donderdag 3 december zorgt Blauwgras voor de bluegrass tijdens Tuney Thursday. Vrijdag 4 december vindt de eerste editie van de Vinyl Club plaats, een nieuwe avond met lp’s in de hoofdrol.

Blauwgras brengt een minder bekende muziekstijl met een grote traditie in de Verenigde Staten in het Nederlands en probeert zo een breder publiek hiervoor interesseren. De muzikanten van de band spelen in een traditionele bluegrass-bezetting: zang, gitaar, mandoline, banjo, bas en viool. Blauwgras vertaalt de mooiste liedjes uit de Amerikaanse folk, bluegrass en americana en geeft ze een eigentijdse inhoud. https://blauwgras.wordpress.com De zaal gaat donderdag 3 december open om 20.00 uur, de show begint rond 21.30 uur en de entree vormt een bijdrage van 3,50.

Vinyl Club

Maandelijks een vrijdagavond met de beste muziek op het beste format; vinyl. Dat is de opzet van de Vinyl Club. Het genre is niet belangrijk, zo lang de muziek maar van het zwarte goud komt. Tijdens de avond krijgen drie gast-dj’s de kans hun lp’s aan het aanwezige publiek te laten horen. Dit maal zijn dat Camiel Vugs, Yoeri Dijsselbloem en Stephan Hongdong. Zij worden bijgestaan door de gastheren van de Vinyl Club: Giel de Koning en Stefan van de Laar. Wil je zelf je oude platen weer eens horen? Neem ze dan mee en doe een verzoekje, of meld je op de avond zelf aan om een keer als gast-dj mee te doen. De zaal gaat vrijdag 4 december open om 20.00 uur en de entree is gratis.
Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

05-12 Pakjes Swing
10-12 Tuney Thursday: Livingroom Heroes
11-12 Bunker Classics
12-12 Heritage (AC/DC tribute) + Black Wizard (Black Sabbath tribute)
17-12 Tuney Thursday: Simon Kempston (SCO)

Foto's:


0