VV Handel B1 kampioen

HANDEL – De B1 van vv Handel is ongeslagen en zelfs zonder puntverlies kampioen geworden in de 3e klasse 203. Het bleef lang een spannende competitie waarbij de spelers hun uiterste best moesten doen om de wedstrijden winnend af te sluiten. Doordat Rhode B3 ook in overwinningen grossierde stonden Rhode en Handel tot 3 wedstrijden voor het einde samen aan kop van de ranglijst. Terwijl de blauw-witte trein doordenderde met overwinningen op Blauw-Geel (4-0) en Schijndel (5-2) belandde de trein van Rhode op een zijspoor door een nederlaag tegen Boekel en een gelijkspel tegen Gemert. Hierdoor was de B1 niet meer te achterhalen. De laatste wedstrijd was afgelopen zaterdag tegen Rhode in Sint Oedenrode. De B1 wilde deze wedstrijd perse winnen om de ongeslagen status te behouden. Na een spannende wedstrijd won Handel met 2-0. Hierdoor werd vv Handel B1 glansrijk en zonder puntverlies kampioen. Vv Handel wil dan ook de spelers, trainers en begeleiding van de B1 van harte feliciteren met deze prachtige prestatie. Handel B1 is kampioen. Op de foto: staand vlnr leider Peter vd Bosch,Stefan Leenders,Jeffrey vd Tillaart,Guus van Dongen,Yannic Penninx,Guus Fonken,Jesse vd Einden,Willem vd Bosch en leider Bram School. Zittend vlnr:Loet vd Putten,Koen van Berlo,Jelle vd Goor,Tim vd Elsen,Guus vd Goor,Gijs Roijakkers,Noa van Bree en leider Eric Penninx. Op de foto ontbreken:Jelle van Dongen,Jordan van Kilsdonk,Wesley van Kilsdonk,Sherlanda Thijssen.

Foto's:


0