A Salute To Bowie in De Bunker

GEMERT – Een bijzondere Amerikaanse singer-songwriter en een groet aan een onlangs overleden muzieklegende. Dat staat er de komende dagen op het programma van De Bunker in Gemert. Donderdag 28 januari speelt Brooks Williams blues en americana tijdens Tuney Thursday. Vrijdag 29 januari wordt David Bowie geaeerd tijdens A Salute To Bowie.

Singer-songwriter Brooks Williams heeft in ruim 25 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij trad wereldwijd op met zijn ‘groovende’ songs, die overgoten zijn met ‘easy-going’ vocalen en afgeblust worden met ‘monstrous guitar chops’. Daarnaast produceerde hij bijna twintig albums en een duizelingwekkende reeks aan liedjes. Ook is Williams opgenomen in de Top 100 Akoestische Gitaristen. www.brookswilliams.com De zaal gaat donderdag 28 januari open om 20.00 uur, de show begint rond 21.30 uur en de entree vormt een bijdrage van 3,50.

Bowie

Of je nu van zijn muziek houdt of niet, ontkennen dat David Bowie een ongekende invloed heeft uitgeoefend op popmuziek is bijna hetzelfde als tegen een kind van vijf vertellen dat Sinterklaas niet bestaat. Daarom wordt deze op 10 januari van dit jaar overleden muzikale duizendpoot vrijdag geaeerd tijdens A Salute To Bowie. Een hommage in beeld en geluid. De zaal gaat vrijdag 29 januari open om 20.00 uur en de entree is gratis.
Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

30-01 Bronx Swing
04-02 Tuney Thursday: Simits
05-02 Heavy Carnaval: Kaasschaaf + Klont!
06-02 Super Disco Party
07-02 Boomshakalak Soundsystem

Foto's:


0