Afscheidsshow Last Suggestion De Bunker

GEMERT – De Gemertse rockband Last Suggestion stopt ermee. Na zeven jaar zijn de leden toe aan een nieuwe uitdaging. Maar niet voordat er knallend afscheid is genomen van het publiek. En waar kan dat beter dan in ‘thuishonk’ De Bunker in Gemert?

Zaterdag 16 januari speelt Last Suggestion voor de allerlaatste keer. Het wordt een avondvullend programma met gastoptredens, een voorprogramma verzorgd door Bob Donkers en een afterparty met dj Bikkie.
Last Suggestion werd eind 2008 opgericht. In het begin speelde de band voornamelijk covers, maar al vrij snel werden ook zelf nummers geschreven. De groep ontwikkelde een eigen sound: alternatieve rock, getypeerd door experimentele gitaareffecten, opzwepende basriffs, verfrissende drumlijnen en indrukwekkende vocalen. Begin 2014 werd de EP ‘Close to far from home’ uitgebracht en speelde de band door heel Nederland. Helaas was deze debuut-EP ook het laatste product van zangeres Imke van Schijndel, gitarist Tom van den Eijnden, drumster Verna Jans en bassist Mike van den Eijnden in deze formatie. Zaterdag 16 januari geeft het viertal nog één keer alles. Een show die je niet mag missen! www.lastsuggestion.com
De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree is gratis. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert. www.bunkergemert.nl

Agenda

21-01 Tuney Thursday: Erny Green (duo)
22-01 Bunker Classics
23-01 Xtort – Isolation album release
28-01 Tuney Thursday: Brooks Williams (USA)
29-01 A salute to Bowie

Last Suggestion speelde regelmatig in De Bunker, hier in 2013, zaterdag voor het laatst. (foto: Pieter Beekmans)

Foto's:


0