Irish Night Fuse Bakel

BAKEL – Hoe klinkt een fles whisky als je er zes ras muzikanten op loslaat? Hoe smaakt rock ’n roll als die diezelfde gasten hun passie voor Ierse folk, dampende americana en stevige rock mixen tot één swingende cocktail?

Het antwoord luidt LQR. Liquor dus. Het etiket vermeldt folkrock since 2007. Wie de kurk van de fles trekt proeft een unieke stijl boordevol DNA uit de complete muziekhistorie. Op ambachtelijke wijze, met een vette knipoog naar de erfenis van folk giganten Flogging Molly en The Pogues, vuurt LQR de songs af. Met Ierse whisky, het equivalent uit de Schotse hooglanden en talloze schuimende mirakels uit de wat lagere landen als andere inspiratiebron. LQR brengt uptempo folkrock, gipsy, blue grass, punk, americana en onvervalste rock ‘n’ roll. Vol gas dus, maar ook a capella en akoestisch. Muziek op haar mooist.
Een goede reden om op 23 januari naar OJC Fuse in Bakel te gaan en genieten van de band, Iers bier, goede muziek en veel plezier. De Fuse zal deze keer een Iers tintje hebben om de bezoekers geheel in de sfeer te brengen. De Iris Night begint om 20.30 uur en de entree is gratis. OJC Fuse bevindt zich aan de Dorpstraat 25 in Bakel.

Foto's:


L