Krulstartecarnaval De Mortel voor jong en oud

DE MORTEL – Terwijl prins Peter de Vierde, de vrijwilligers en de artiesten volop bezig zijn met de Krulavonden van dit weekend zijn ook de jeugd en ouderen van Krulstarteland in opperbeste stemming. Zij verheugen zich al op de Jeugdkrulmiddag en het 55+ bal.

Tijdens de Jeugdkrulmiddag, op de zondagmiddag na de Krulavonden, wordt het podium bestormd door vele jonge artiesten die laten zien wat ze in huis hebben. Een liedje, live gezongen of meegezongen, een dansje of wat dan ook, het is altijd leuk om te zien en gezellig om bij te zijn. Dit jaar zijn er meer aanmeldingen dan anders, het programma zit bommetje vol. Vanaf 13.30 uur is de zaal open, om 14.00 uur begint het programma.

Op woensdagavond 3 februari besteedt de carnavalsvereniging aandacht aan de oudere Krulstarte tijdens het 55+ bal. Een drukbezochte avond, die altijd heel goed wordt ontvangen door de bezoekers. Er wordt dan ook elk jaar veel aandacht aan gegeven om een mooi programma samen te stellen. Dit jaar komen diverse jeugdoptredens voorbij, de hofkapel zorgt voor de muziek en ook treden kletser Boy Jansen en Noginnedan op. Om 19.30 uur begint het bal en de toegang is geheel gratis.

Zo komt de stemming er langzaam maar zeker in in Krulstarteland. Het carnavalsboekje wordt deze dagen gratis huis-aan-huis bezorgd en de inschrijvingen voor de optocht stromen binnen. Iedereen die hieraan nog mee wil doen, kan het inschrijfformulier downloaden op www.krulstarte.nl. Prins Peter de Vierde, prinses Suzanne, jeugdprins Sem en jeugdprinses Indy laten desgevraagd weten er erg veel zin in te hebben om er een onvergetelijke carnaval van te maken in Krulstarteland onder het motto: “Mi z’n alle ân de rol!”.

Foto's:


k