Open dag Perekker

BOEKEL – Op zondag 17 januari is er in Educatief Natuur Centrum de Perekker in Boekel een open dag. Tijdens deze open dag is er een expositie van Linty de Bruijn-Peeters. Zij is in 1980 geboren in het mooie Limburgse plaatsje Stramproy, en daar woont en werkt ze nog steeds. Altijd omringd door natuur, vindt ze hier de nodige rust en ruimte om te schilderen. Kenmerkend voor haar werk is het gebruik van veel wit en sobere kleuren. Ook de lege ruimtes, en het weglaten van grote delen van de voorstelling zijn een altijd aanwezig element in haar werk. Hierdoor ontstaat een serene en rustige sfeer. Bezoekers zijn van 11.00 tot 16.00 uur welkom om te genieten van deze prachtige expositie. In gesprek gaan met Linty kan dan ook. Het tekenen van dieren is voor haar steeds weer een heerlijke uitdaging. Hoewel ieder dier wel iets bijzonders heeft, blijft haar grootste inspiratie de uil. Een prachtige vogel, een roofdier, intimiderend en krachtig.
Educatief Natuur Centrum De Perekker is gelegen aan de Mezenlaan 22 in Boekel. De toegang is gratis.

Foto's:


0