28e bosloop Hel van Bakel

BAKEL – De bossen rond de Zandse Berg in Bakel zijn weer het toneel van de Hel van Bakel. Op zondag 6 maart wordt deze hardloopwedstrijd voor alle leeftijden voor de 28e keer gehouden.

Deelnemers uit Bakel en verre omstreken komen ieder jaar naar Bakel om deel te nemen aan de Hel van Bakel. Jong en oud loopt over een goed verzorgd parcours door de bossen dat geheel op spikes is te belopen. Start en finish vinden plaats tussen de Julianastraat, Hendrikstraat en de Randwijk in Bakel. De categorie van jongste deelnemers, jongens en meisjes van 0 tot en met 5 jaar, start als eerste om 10.30 uur, gevolgd door de andere leeftijdscategorieaen tot en met 12 jaar. De prijsuitreiking van de jeugdcategorieaen vindt plaats om 11.30 uur. Om 11.50 uur is het vervolgens de beurt aan de oudere jeugd en de volwassen mannen en vrouwen. De prijsuitreiking van deze wedstrijden vindt plaats om 13:05 uur.
Inschrijven kan tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd en kost 2,50 euro voor de jeugd en 3,50 voor de volwassenen. Iedereen ontvangt na afloop van de wedstrijd een leuke herinnering. De leiding van Zomerkamp Milheeze zorgt voor zowel deelnemers als publiek voor een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden op www.helvanbakel.nl.

Foto's:


0