Prinses Sharon d’n Urste bij vv Gemert

GEMERT – Prinses Sharon d’n Urste is de nieuwe prinses van vv Gemert. Sharon (Sleegers) werd vrijdagavond onthuld op het carnavalsbal van de voetbalvereniging in de kantine.

Sharon – een bekend gezicht bij de club als vrijwilligster in tal van functies en als barvrouw in de kantine – is de opvolger van prins Gert-Jan d’n Urste. Adjudante van Prinses Sharon is Kim van Stiphout.
Komende zaterdag houdt vv Gemert het grote carnavalsbal voor de jeugd. Deze middag is iedereen van harte welkom vanaf 13.00 uur in de kantine. Rond de klok van 14.30 uur worden de nieuwe jeugdprins(es) en adjudant bekend gemaakt De nadruk zal natuurlijk liggen op onze jeugdige carnavalsvierders, maar ook alle volwassen leden, ouders, broertjes, zusjes, oma’s en opa’s zijn van harte welkom om er samen een mooi feest van te maken.
Er is een discotheek en er zijn prijzen voor het mooist verklede meisje en jongen, maar ook voor de mooist verklede groep/team. De jeugdleden kunnen gebruik maken van een zogenoemde braskaart (friet, snoep, chips enz.)
Er is een mogelijkheid om je op te geven voor een optreden. Dans, zang, playback, breakdance, tonprater; alles is mogelijk: opgave via Karin van Stiphout: 06-29144514. Kortom, de perfecte middag om carnaval 2016 in te luiden.

Foto's:


0