Bouwbord Samen Bouwen in Gemert onthuld

GEMERT – Wethouder Miranda de Ruiter (Gemert-Bakel) en Paul Verhoeven (Vastgoedregisseur) onthulden maandagmiddag het bouwbord voor het project Samen Bouwen in Gemert.
Aan de Kattestart (Molenbroekse Loop) in Gemert ligt een onbebouwd stuk grond van circa 900 vierkante meter dat ruimte biedt aan vier twee-onder-een-kap-woningen. De toekomstige bewoners kunnen deze gezamenlijk ontwikkelen onder deskundige begeleiding van de Vastgoedregisseur.

De kavels liggen in een straat die verder al bebouwd is. Het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan voor het perceel is al vastgesteld. Verhoeven: “Alleen de bouwvergunning moet nog aangevraagd worden. Bij voldoende belangstelling kan de schop dus snel de grond in.”

De toekomstige bewoners gaan samen met de architect om de tafel om op basis van het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan de grootte, indeling en uitstraling van hun nieuwe huis te bepalen. Zij hebben daardoor zelf invloed op de koopprijs. Een twee-onder-een-kap-woning op deze locatie is al beschikbaar voor 239.000 euro vrij op naam.

De eerste twee belangstellenden voor het project hebben zich volgens Verhoeven al gemeld.

Spreek de locatie en de manier van bouwen ook jou aan? Meld je dan aan voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst op dinsdag 29 maart aanstaande. Bij deze gelegenheid krijg je meer informatie over de locatie, de mogelijkheden, de bouw en de prijzen. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met de verdere details van de bijeenkomst. Meer info: http://www.samenbouwen.in/projecten/gemert-samen-bouwen-in-gemert/

Foto's:


B