Endfield en Sheverine in De Bunker

GEMERT – Bluesrock met fuzz- en stonerinvloeden en alternatieve rock, doordrenkt met grunge. De rockliefhebber wordt zaterdag 5 maart op zijn wenken bediend in De Bunker in Gemert. De bands Endfield en Sheverine staan dan namelijk op de planken.

Het Eindhovense Endfield neemt je met zijn muziek terug naar de grunge uit de vroege jaren negentig. Beïnvloed door bands als Alice in Chains, Soundgarden en Nirvana, maar ook door Tool, heeft Endfield stevige en gedreven nummers met zang- en melodielijnen die blijven hangen. Invloeden van Tool vind je terug in snedige overgangen, riant drumwerk en de deftige riffs die hier en daar voorbij komen. Endfield blijft in de basis echter alternatieve rock. Dit laatste bereikt de band door een krachtige en typische rockstem te combineren met smaakvol, grungy dubbelwerk op gitaar.
www.endfieldmusic.com
Het voorprogramma van de avond wordt verzorgd door het lokale Sheverine. Die band neemt je mee in de moderne wereld van de bluesrock. Exceptionele zanglijnen, scheurende gitaarriffs, krijsend orgelgebrul, een ongelofelijk strakke drumster en punchy baslijntjes zorgen voor een sensatie op het podium. Sheverine is ontstaan uit een idee van organist Sam Huvenaars en gitarist James van Balkom: muziek maken die nog in geen ander bandje in de buurt ontdekt is.
www.facebook.com/Sheverine
De zaal gaat zaterdag 5 maart open om 20.00 uur en de entree bedraagt vijf euro. Je vindt De Bunker aan St. Annastraat 60 in Gemert.
www.bunkergemert.nl

Agenda

10-03 Tuney Thursday: Maz O’Connor
11-03 Filmquiz
12-03 80’s Swing
15-03 CKV-dag
17-03 Tuney Thursday: Paul Batto (SLO)

Foto's:


0