07 maart 2016

Gemert-Bakelse wielrenners in het nieuw

GEMERT – Afgelopen week zijn alle renners van FCA Cycling Team in een nieuw herkenbaar tenue gestoken. Het team heeft weer volop ambities voor het nieuwe seizoen.

Het doel is natuurlijk het behalen van podiumplaatsen maar het belangrijkste blijft om op en rond de fiets gezamenlijk de passie van het wielrennen te delen. Bij FCA Cycling Team gaan het sportieve aspect en het sociale aspect hand in hand, en dat is wat het team zo bijzonder maakt.
De wielerploeg bestaat uit dertien renners. Uit Gemert-Bakel zijn dit onder andere Ferry Castelijns en Geert Jan van Geffen uit Gemert, Bart Bexkens uit Handel en Peter Bouwmans uit Bakel. Wekelijks gaan ze de strijd aan in criteriums, omlopen en semi-klassiekers.
Attentiv is een van de sponsors. Meer informatie, uitslagen en wedstrijdverslagen staan op www.fcacyclingteam.nl.

Foto's:


0