Harmonie EMM presenteert ‘de Verbeelding’

BOEKEL – Afgelopen maanden is er hard gerepeteerd voor een bijzondere concert dat Harmonie EEM uit Boekel in de theaterzaal van de Horst zal geven. Er is speciaal voor deze zaal gekozen omdat het publiek vanaf de zitplaatsen een goed zicht heeft op het orkest, maar zeker ook op de filmbeelden, de lichteffecten en de danseressen die de muziek een extra dimensie geven. Er is een selectie gemaakt van muziek die ‘tot de verbeelding spreekt’, van klassiek tot eigentijds en van meeslepend tot vrolijk. Het theaterconcert is een avondvullend programma. De zaal gaat op zaterdag 19 maart open om 19.00 uur. Het concert zelf begint om 20.00 uur en zal rond 22.30 uur eindigen. Halverwege het programma is er een pauze van 30 minuten. De muzikanten van Harmonie EMM hopen aanstaande zaterdag zoveel mogelijk belangstellenden in de Horst te mogen begroeten. Kaarten kosten € 10,- en zijn te bestellen via secretariaat@emm-boekel.nl. Overgebleven kaarten worden aan de kassa verkocht.

Foto's:


0