07 maart 2016

Mark van Kessel wint Hel van Bakel

BAKEL – Mark van Kessel heeft zondag de 28e editie van de Hel van Bakel op zijn naam geschreven. De atleet van Lopersgroep Deurne liep de 7 kilometer lange bosloop in een tijd van 24 minuten en 48 seconden.
Tweede werd Werner Gentle, ook van Lopersgroep Deurne. Pim de Beer uit Bakel finishte als derde. Bij de dames kwam Maaike van den Einden als eerste over de meet in een tijd van 18.34 minuten op een afstand van 5,2 kilometer. De Nijmeegse Evelien te Rietstap werd tweede en Heike Prinsen uit Helmond eindigde op de derde plaats. Meer dan tweehonderd lopers, in de leeftijd van 3 jaar tot ruim boven de pensioengerechtigde leeftijd, verschenen zondagochtend aan de start van de bosloop, die ieder jaar wordt georganiseerd door de leiding van Zomerkamp Milheeze. Alle uitslagen en foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op www.helvanbakel.nl.

Foto's:


0