16 maart 2016

Minn10 Menswear zet de trend in Gemert

GEMERT – Paul Kuipers opent op vrijdag 1 april (geen grap) zijn eigen herenkledingzaak in winkelpassage De Commandeur. Minn10 Menswear zet de trend in Gemert met toonaangevende Nederlandse en Scandinavische merken als PME Legend, Cast Iron, No Excess, Matinique, Blue Industry, Garage, Kultivate en Petrol.

Kuipers werkte 24 jaar in het centrum van Uden, waarvan 17 jaar als bedrijfsleider bij een bekende kledingboetiek. De 39-jarige Brabander is getrouwd met Leontien en heeft twee zonen Milan en Finn. “Vandaar Minn10. De namen van de drie mensen die voor mij het allerbelangrijkst zijn, komen hierin terug”

In deze tijd een eigen kledingwinkel starten, getuigt van lef. “De retail staat onder zwaar druk, maar voor mij was dat juist een reden om het zelf te gaan doen”, legt Kuipers uit. Ik ben een vakidioot. Dit is wat ik wil doen en waar ik goed in ben. De verkoopleider van PME Legend zei tegen mij: ‘Als je zo’n plaat voor je kop hebt om in deze tijd voor jezelf te gaan beginnen, dan moet je wel een visie en een doel hebben waar je in gelooft. Ondernemers die er zo instaan, die steunen wij altijd.’ Het is een spannend avontuur, maar ik ben ervan overtuigd dat ik met kwaliteit en een hoge servicegraad het verschil kan maken. Klanten kunnen rekenen op een deskundig advies, persoonlijke aandacht en een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo schep je vertrouwen en dwing je respect af, waardoor je de gunfactor krijgt”

De 39-jarige oriënteerde zich in de regio en koos bewust voor De Commandeur. “Hartje Gemert heeft me positief verrast. De gemeente heeft puik werk geleverd met de vernieuwing van het centrum. Het is levendig en aantrekkelijk geworden. Het gratis parkeren en het diverse winkelaanbod dragen daaraan bij. Verschillende Gemertse mensen hadden mij er al eerder op geattendeerd dat ze een leuke trendy herenmodezaak misten in hun dorp. Daar komt nu verandering in.”

Bij Minn10 Menswear kunnen mannen van ieder formaat (van xs tot xxxl) terecht voor een een onderscheidend aanbod aan betaalbare casual merkkleding en jeans. De eigentijdse industriële look van de winkel sluit daar naadloos op aan. “Ben je in de buurt, loop gerust binnen en laat je verrassen.”

Minn10 Menswear, Commandeur 7 Gemert. Tel. 0492-387016. E-mail: info@minn10.nl. Website: www.minn10.nl. Openingstijden: ma 13.00-18.00 uur, di t/m do 09.30-18.00 uur, vr. 09.30-21.00 uur, za 09.30-17.00 uur. (advertorial).

Foto's:


0