Musis Sacrum vol actie

BAKEL – De komende tijd staan er veel activiteiten op de kalender bij Musis Sacrum uit Bakel. April begint met de jaarlijkse oudijzer actie. Daarna staat een drietal uitvoeringen gepland.

Tijdens de wedstrijd om het NK Show Twirl op 19 maart in Noordwijk hebben de deelneemsters van Musis sacrum mooie resultaten behaald. Soliste Jannah van Hout eindigde als zevende. De duo’s Dominique Joosten/Rowie Verbakel en Kim Tielemans/Sanne Jansen en de A-groep behaalden elk een vierde plaats. Dominique en Rowie zijn als reserves voor de EK-equipe uitgenodigd.

Oudijzer actie

Zoals elk jaar wordt ook dit voorjaar in Bakel weer de oudijzer actie gehouden door Musis Sacrum. Oud ijzer en andere metalen kunnen het hele jaar ingeleverd worden bij de familie Nooijen op Hilakker 4a in Bakel. Daar staat een container nabij de weg voor het ijzer. Bij mensen die niet in de gelegenheid zijn om het oude ijzer en andere metalen zelf te brengen, willen de leden van Musis Sacrum dat op zaterdag 2 april heel graag op komen halen. Daartoe kan in de week vóór 2 april gebeld worden naar Ben Nooijen (342726) of Jan Rooijakkers (343720). Een email sturen naar info@musissacrumbakel.nl kan ook. Diepvriezers, koelkasten, autobanden, oliefilters en olietanks worden niet meegenomen.

Solistenparade

Ook dit jaar vindt de Solistenparade plaats in de Musis Sacrum Hal. Op 3 april vanaf 13.00 uur zullen leden van Harmonie, Slagwerkgroep, Twirl en Infinity en diverse opleidingen hun muziek- en dansprestaties in wedstrijdvorm presenteren. Ook wordt er weer gestreden om de Calimero-cup. Een leerling uit de opleiding en een ervaren muzikant zijn aan elkaar gekoppeld en zullen samen een duet ten gehore brengen. De dansers in deze categorie hebben compleet zelfstandig in combinaties hun eigen dans samengesteld. De deskundige jury zal iedereen beoordelen door middel van feedback en zo bepalen wie de bekers zullen gaan winnen. Maar bovenal telt voor elke deelnemer het meedoen als een overwinning. In een gezellige en ontspannen sfeer kunnen de bezoekers genieten van een erg mooi programma vol variatie. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren naar deze Musis Sacrum talenten.

Harmonieconcert

Op 16 april om 20.00 uur vindt in Cultuur Centrum Deurne een ‘Muzikale Wereldreis’ plaats met harmonie Musis Sacrum en Gipsy Mood. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van Musis Sacrum, via de website, via info@musissacrumbakel.nl en aan de dagkassa.

Jubilarissenconcert

17 april is de dag waarop de jubilarissen door de vereniging een muziek- en dans-attentie krijgen aangeboden. Ook zullen ze gehuldigd worden. Iedereen is welkom om 11.00 uur in sporthal De Beek.

Foto's:


0