Ondernemerscafé Bakel over nieuwe inzichten

BAKEL – De Bakelse ondernemersvereniging organiseert weer het maandelijkse Ondernemerscafé. Het thema op woensdag 9 maart is ‘Nieuwe ondernemers, nieuwe inzichten’. De tafelgasten deze avond zijn drie ondernemers die zich recent hebben gevestigd op het nieuwe bedrijventerrein Bolle Akker. Willem Kuunders van Kuunders Technoworks, Rob van Leeuwen van Van Leeuwen Metaal & Techniek en Arno Peeters Weem van Steigerhout Bakel zullen ingaan op een aantal vragen en stellingen. ‘Op de stoel’ zit Jonno van der Donk van Beter Vindbaar BV. Het ondernemerscafé vindt plaats bij Gasterij De Gouden Leeuw en de entree is gratis. Het officiële gedeelte duurt van 20.00 tot 21.00 uur, waarna er gelegenheid is informeel verder te praten. Tot 21.00 uur is er tevens de mogelijkheid informatie te krijgen over de OVB Open Deurdag op 18 juni.

Foto's:


0