Status Quo tribute band bij Fuse

BAKEL – Liefhebbers van rock en hardrock kunnen weer terecht in OJC Fuse in Bakel. Op 13 maart staan de deuren van open voor drie prachtige bands. Er zullen knallende covers voorbijkomen van Motorhead, The Osmonds, Accept, Saxon, Iron Maiden, Van Halen, ZZ Top, 3 Doors Down, Billy Idol, Foo Fighters, AC/DC en nog veel meer.

Het fanatieke Jam Pilots opent de middag. Deze band heeft al vaker in de Fuse gespeeld en maakte toen veel indruk bij het publiek. Fanatiek als ze zijn brengen ze de beste covers. Om het jaren-70 gevoel te creëren heeft Time To Rock de Status Quo tribute-band Steeds Wak Wou gecontracteerd. Bezoekers kunnen hun oude spijkerjasjes dus uit de mottenballen halen voor een zondag vol nostalgie. Zeker nu Status Quo heeft aangekondigd te stoppen. Als afsluiter staat Tributor op het podium. Deze band gooide hoge ogen op het Bakelse Streetrock. Met hun optredens weten ze altijd het publiek mee te nemen op hun geweldige highway to rock road. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die er simpelweg voor gekozen hebben hun favoriete jaren ’70 en ’80 heavy metal en classic rock klassiekers te spelen. Het publiek kan een energieke liveshow verwachten. Oftewel: ‘Let’s get Rocked!’
De Fuse opent om 15.00 uur haar deuren en de entree is gratis. Het adres is Dorpsstraat 25 in Bakel.

Foto's:


0