30 maart 2016

TWC Gemert alsnog naar Kevelaar

GEMERT – Code geel, veel regen en veel wind. Dat was het plaatje van afgelopen Paasweekend toen TWC Gemert de Geijsterentocht en de Kevelaartocht zouden fietsen. Afgelasting dus. Te gevaarlijk met zoveel wind. Maar de traditie wil dat TWC Gemert in het begin van het seizoen naar Kevelaar fietst om daar een kaarsje op te steken voor een goed wielerseizoen zonder veel lekke banden, pech en ongelukken. Voor komende zondag wordt echt lenteweer voorspeld met een temperatuur richting de 20 graden. Ideaal dus om alsnog de tocht naar Kevelaar te doen. Daarom komt de Hemeltocht van aanstaande zondag te vervallen en gaat de bedevaart naar Kevelaar. De tocht is 100 kilometer, de start is om 08.00 uur op het Ridderplein en gastrenners zijn van harte welkom. In Kevelaar centrum is het altijd gezellig een bakje koffie te drinken zoals op de foto in 2010.In Kevelaar centrum is het altijd gezellig een bakje koffie te drinken zoals op de foto in 2010.In Kevelaar centrum is het altijd gezellig een bakje koffie te drinken zoals op de foto in 2010.In Kevelaar centrum is het altijd gezellig een bakje koffie te drinken zoals op de foto in 2010.

Foto's:


S