Bloemetje waard: Annie Jaegers

HANDEL – Een ernstig ongeval heeft niet alleen het leven van haar man, maar ook van haar op zijn kop gezet. Wim Jaegers uit handel hield elf jaar geleden een dwarsleasie aan een ongeluk met de motor. Na een jaar revalideren keerde hij terug naar huis. Zijn vrouw Annie zorgt sindsdien voor hem, ondersteund door medewerkers van Zorgmed. “Eigenlijk hebben Wim en Annie samen een dwarsleasie”, zegt zwager Tiny de Bruijn. Het wordt nooit meer als vroeger en je moet altijd rekening houden met. De afgelopen elf jaar zijn soms heel zwaar geweest. Ook omdat Wim meerdere keren op de intensive care heeft gelegen. De afgelopen maand heeft hij ook weer twee weken in het ziekenhuis doorgebrach. Annie moest daar zelfs de verpleegkundigen assisteren omdat het ziekenhuis weinig ervaring bleek te hebben met de zorg voor dwarsleasiepatienten. “Annie heeft zich al die jaren weggecijferd. Daar heb ik veel waardering en respect voor en dat is een bloemetje waard.”

Het Bloemetje waard van deze week is een mooi lenteboeket van Bloem&Zo Gemert. Het beeldverslag vind u hier.

 

Foto's:


0