Laura van den Elzen naar liveshows DSDS

GEMERT – Na een gloedvol optreden heeft de 18-jarige Gemertse Laura van den Elzen de top 10 bereikt van Deutschland Sucht Den Superstar. Dat is een soort Duitse Idols. De tien strijden vanaf volgende week in liveshows om de titel.

Laura zong eerst samen met Lindsay het nummer Give me a Reason van Pink. De Gemertse kreeg weliswaar positief commentaar van de jury, maar ging niet meteen door. Ze moest het eerst opnemen tegen Ramona om de laatste tien te bereiken. Iets wat in de dertienjarige geschiedenis van het goed bekeken programma nog nooit gebeurd is.

Beiden zangeressen mochten zelf een nummer kiezen. Laura koos voor Total Eclips of the Heart van Bonny Tyler. En daarmee kwalificeerde ze zich alsnog. En hoe: “Zo’n stem heb ik in 30 jaar niet gehoord , beter dan Bonny Tyler in haar beste tijd”, aldus popgigant en hoofd van de jury Dieter Bohlen.

Finale

Laura gaat eerst genieten van deze geweldige avond. Daarna is het weer snel voorbereiden op de grote Liveshows. Laura zal met de andere negen kandidaten met een speciale DSDS-bus door Duitsland toeren naar de shows in verschillende steden. 7 Mei is de grote finale in Düsseldorf, waar men ongeveer 20.000 bezoekers verwacht.

De show wordt wekelijks door wel 5 miljoen mensen bekeken, en is een van de grootste talentenshows van Europa.

 

Link naar optreden van Laura

http://www.rtl.de/videos/laura-van-den-elzen-entscheidet-das-battle-fuer-sich-428940.html?c=cfd2

 

Foto's:


l