Succesvol Walking dinner Gimmert Goes Alpe d’HuZes

GEMERT – Een bomvolle zaal van Brasserie de Keizer in Gemert en een entourage die er mocht zijn. Met zo’n 130 gasten die deelnamen aan het Walking dinner dat Gimmert Goes Alpe d’HuZes had georganiseerd was de avond bij voorbaat al een succes.

Vanaf 18.00 uur waren de gasten welkom en vanaf dat moment zat de sfeer er al in. Veel mensen uit het bedrijfsleven, de politiek en anderen kwamen allemaal voor hetzelfde goede doel. Namelijk om samen die vreselijke ziekte kanker de wereld uit te helpen. De avond kende een avondvullend programma met top entertainment vanCue-Quartet en pianist John van der Heijden. De sfeer zat er goed in en her en der werden nog diverse donaties gedaan. Het eten was voortreffelijk en niemand kwam iets tekort. Uiteindelijk was het totale bedrag wat de avond opgebracht heeft € 12.000,00. Dat bedrag komt volledig ten goede aan het goede doel, namelijk KWF kankerbestrijding.
Maar het team van Gimmert Goes Alpe d’HuZes heeft nog een aantal acties in petto. Op 14 mei is er schieten tegen kanker bij Handboogvereniging Strijd in vrede in Beek en Donk, op 13 en 14 mei is de aardbeienverkoop op het parkeerterrein bij Albert Heijn en op 21 mei wordt een dienstenveiling gehouden bij het Ridderhof. En er zijn weer speciale Alpe d’HuZes broodjes verkrijgbaar bij Bakker Vogels. Op www.alpedhuzesgemert.nl staat meer informatie.

Foto's:


0