Al fietsend kijken naar creativiteit in De Mortel

DE MORTEL – Op zondag 5 juni vindt de Mortelse Creatieve Fietsroute weer plaats. Per fiets (of auto) kan een route afgelegd worden langs exposities of ateliers van diverse kunstenaars. Belangstellenden kunnen vanaf 11.00 uur vertrekken bij MFA De Sprank, Oude Molenweg 12 in De Mortel. Daar zijn in de grote zaal gratis routebeschrijvingen af te halen. In De Sprank exposeren tevens diverse deelnemers. De ongeveer 10 kilometer lange route gaat door en rond De Mortel. Alle creatieve deelnemers zijn te herkennen aan de Nederlandse Vlag en zijn tot 17.00 uur te bezoeken.Dit jaar is er weer een breed aanbod van verschillende creatieve uitingen, zoals beeldhouwen, schilderen, tuinieren, houtbewerking en glasfusing. Bij alle deelnemers worden de bezoekers hartelijk ontvangen en onderweg wordt gezorgd voor koffie of thee en iets lekkers. De Mortelse Creatieve Fietsroute is, kortom, een gezellig dagje uit in De Mortelse buitenlucht. De organisatie hoopt op een grote opkomst zodat de deelnemende kunstenaars de waardering krijgen die ze verdienen.

Foto's:


0