Midzomernachtloop Stippelberg

MILHEEZE – De Midzomernachtloop 2016 komt eraan. Natuurmonumenten organiseert in de nacht van 18 op 19 juni diverse wandeltochten in natuurgebieden verspreid over heel Nederland.Ook in de Stippelberg houdt Natuurmonumenten een Midzomernachtloop.
Lopen in de nacht is een unieke ervaring voor iedereen die van natuur houdt. s Nachts is de stilte te horen kan de natuur op een uitzonderlijke manier worden ervaren. In de nacht is de natuur op haar mooist. Dieren jagen en gedragen zich anders dan overdag. De stilte spreekt, de duisternis vertelt haar verhaal. Lichtjes op de route en reflectoren wijzen de deelnemers de weg. De route van de midzomernachtloop is 7 kilometer lang en er wordt om 22.45 en 23.00 uur gestart. Inschrijven kan via www.natuurmonumenten.nl/midzomernachtloop. Hier staat ook meer informatie over de route.

Foto's:


0