NAH-café Gemert geeft weer voorlichting

GEMERT – Twaalf vaste deelnemers aan NAH-café Gemert en omstreken gaan eind deze maand weer een aantal presentaties over niet aangeboren hersenletsel (NAH) verzorgen voor studenten Verpleegkunde van de AVANS-hogeschool in Den Bosch.
Woensdag 25 mei is het weer de laatste woensdag van de maand en dus weer tijd voor het NAH-café Gemert. NAH-ers en partners of mantelzorgers uit Gemert en omstreken zijn van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur in een rustige ruimte bij Dientje in de Kerkstraat. De toegang tot het NAH-café is gratis en de consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelding vooraf is niet verplicht. Thea Bevers (06-18733018) kan meer informatie geven. Aanstaande woensdag wordt het bezoek aan de AVANS-hogeschool verder voorbereid. Twee van de vaste café-bezoekers zijn in maart in Eindhoven een training Mijn Ervaringsverhaal NAH gestart. In acht tweewekelijkse bijeenkomsten van 2 uur wordt de ervaringsdeskundige begeleid om het eigen ervaringsverhaal te kunnen vertellen of te presenteren aan een klein (of groot) publiek. Zorgbelang Brabant organiseert deze training die op 11 juli wordt afgesloten met een feestelijke uitreiking van een certificaat aan alle deelnemers. Met NAH-café samen zwemmen kan ook. Een keer per maand wordt bij ORO in Deurne, met lekker warm water en onder begeleiding, gezwommen. Voor het zwemmen wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Foto's:


0