07 juni 2016

Muziekconcert groep 6 Kastanjelaar Milheeze

MILHEEZE – Op woensdag 1 juni was het dan zover, de einduitvoering van het project Muziek op school. De leerlingen van groep 6 van De Kastanjelaar in Milheeze hebben laten horen wat ze dit schooljaar geleerd hebben tijdens de muziekles. Van zang, slagwerk, djembé spelen tot blokfluit spelen. Samen met de docenten van Kunstlokaal, fanfare St.Cecilia en de jeugd van de slagwerkgroep hebben ze er een leuk concertje van gemaakt.

In samenwerking met de school kunnen we terugkijken op een geslaagde workshop. Als er enthousiastelingen zijn die nog eens nader kennis willen maken met deze muziek en de fanfare of slagwerkgroep in zijn algemeenheid of wellicht ben je geïnteresseerd in een proefles, neem dan contact op met Mirriam Jansen (0492-341134).

 

Foto's:


kD