26 juli 2016

Pascal Damen wint Klim Klassement 2016

GEMERT – Pascal Damen (FC De Zijlijn) wint het Klim Klassement 2016 van Omroep Centraal en Gemerts Nieuwsblad. De Gemertse nummer één wint een Cube Peloton Racefiets, beschikbaar gesteld door Profile Wibo de Jong Gemert.

 

Door Marcel Bosmans

Alle winaars van het Klim Klassement waren maandagavond uitgenodigd voor de prijsuitreiking in de studio van Omroep Centraal. Bart Vogels (Edmundo) uit Boekel eindigde in de ranglijst op de tweede plek en sleepte daarmee een Sparta Stadsfiets, beschikbaar gesteld door Sigmans Tweewielers Bakel, in de wacht. Het brons was voor Gemertenaar Brayen van Melis, die een kinderfiets van Tonn van Alphen Tweewielers Handel en een prachtige bos bloemen mee naar huis mocht nemen.

Dagprijzen

Alle aanwezige dagwinnaars Bennie v.d. Kruijs (De Lekkende Tube), John van Oorschot (Thijnenjohn), John van Gemert (Lightning), Henk van der Heijden (idem), Peeter Mastenbroek (Peeter), Gerard Maas (janger), Maartje Verhagen (Sprinttrein2016), Cor Verbruggen (cor2706), Paul van der Horst (Paav), Joop van Lee (idem), Brayan van Melis (Brayen1996), Henk van der Velden ((Henk tour 2015), Pieter Beekmans (Bikkie), Toon Geerts (Toon Taks) en Pascal Damen (FC De Zijlijn) kregen een waardebon van 10 euro en een kleine verrassing, beschikbaar gesteld en te besteden bij Fietsservice Berkvens Gemert.

Volgend jaar komt er weer een Klim Klassement. Gemerts Nieuwsblad en Omroep Centraal bedanken alle sponsors, adverteerders en deelnemers voor hun support.

Omroep Centraal maakte een video van het Klim Klassement 2016 en Gemerts Nieuwsblad zette de winnaars op de foto. (Klik op de foto als je de hele afbeelding wilt zien).

 

 

 

Foto's:


wwwwwwwwwwwwwwww321K