18 oktober 2016

Enthousiaste reacties op Het grote verlangen

GEMERT – Jeugdtheater Carrousel speelde afgelopen weekend de eerste twee voorstellingen van de nieuwe voorstelling Het grote verlangen. Deze voorstelling werd enthousiast ontvangen bij het publiek. Komend weekend worden er nog drie voorstellingen opgevoerd.

Miu en Toef zijn dikke maatjes, samen kunnen zij de wereld aan en zijn dol op avontuur. Miu wil dolgraag naar de zee, de grote blauwe woeste zee en haar vriend Toef gaat met haar mee. Vol enthousiasme gaan ze dapper samen op weg. Met zijn tweetjes hand in hand jagen ze hun dromen na.Wat is het toch lekker om kind te zijn, niet nadenken maar gewoon doen. Soms kom je op je pad rare of moeilijke dingen tegen, maar daar word je een sterke meid of jongen van.
Het grote verlangen is een vrolijke familievoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar. De enthousiaste acteurs worden op het podium muzikaal live begeleid, dit zorgt voor extra sfeer op het podium en in de zaal. Aan het decor en de kleding is veel aandacht besteed, als toeschouwer waan je je echt steeds in een andere omgeving. Door de eenvoud is het stuk makkelijk te begrijpen voor kinderen vanaf vier jaar.
Het grote verlangen is nog te zien op vrijdag 21 oktober om 19.00 uur, zaterdag 22 oktober om 19.00 uur en zondag 23 oktober om 15.00 uur. Kaartjes zijn te bestellen via www.eendracht-gemert.nl.

Foto's:


0