Toneelvereniging Plankwerk helemaal op stoom

KELDONK – Over een kleine veertien dagen staat Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk op de planken met een goede vriend en collega. Deze klucht wordt op de planken gebracht in het weekend van 11, 12 en 13 november.

Een goede vriend en collega is een eigentijds vlot geschreven klucht met veel vaart en verrassende humor. Het is geschreven door Ton Elstgeest. Het begint in Keldonk al een beetje op te vallen, dat bepaalde personen wel heel vaak een bezoek brengen aan een bepaalde woning. Iets wat begon midden in de nacht, na een personeelsfeestje. Zeker is het niet, maar het zou wel eens iets met vlinders te maken kunnen hebben. En aan de geluiden te horen zijn ze nu bijna op het hoogtepunt. Dat wil niemand toch zeker missen?
De uitvoering is in sport- en ontmoetingscentrum t Span in Keldonk en begint elke avond om 20.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar, dan wel te reserveren, bij Hans Rijkers via Plankwerk@ziezo.biz of bij Antoinet Donkers via 0413 – 212134. Ze kosten € 7,50 per persoon. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Foto's:


0